Over ons

NL
 

Over ons

“Eenhoorn Congres Center Amersfoort stelt uw bijeenkomst al ruim 37 jaar centraal.” Dat zegt eigenlijk alles. Wij brengen al uw bijeenkomsten altijd dichtbij. Amersfoort is tenslotte het echte middelpunt van Nederland en Eenhoorn ligt op 1 minuut loopafstand van het Centraal Station. Altijd dichtbij maakt ons daarom bijzonder.

Green Key

Op een duurzame wijze maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om op een zorgvuldige manier om te gaan met de wereld waarin we leven. Dat is niet alleen een prioriteit in de kwaliteit die wij onze gasten willen bieden, maar we willen dit ook graag zelf. Vandaar dat wij er hard aan hebben gewerkt om het Green Key Label te krijgen en deze met trots hebben mogen ontvangen!

Great Place to Work

Ons congres center voldoet aan de criteria van goed werkgeverschap door het behalen van de vereiste scores op het Great Place to Work medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. Wij zijn dan ook meer dan trots een Great Place to Work gecertificeerde werkplek te zijn.